Minecik Admin
Mesaj Sayısı : 356 Kayıt tarihi : 01/08/08 Yaş : 29 Nerden : İsTaNbUl
| Konu: Alpay Kemal Atalan Paz Mayıs 31, 2009 6:35 pm | |
| HayatıTam adı Alpay Kemal Atalan olan genç diyebileceğimiz arkadaşımız 9 Şubat 1978 Karadeniz Ereğli doğumludur.Ama Karadeniz Ereğli memleketimidir bilmiyorum ayrıntılı bilgiye ulaşamadım; ama şöhret öncesi Ankara’da yaşadığını biliyorum.Nitekim doğum tarinden de anlaşıldığı gibi 29 yaşında ve kova burcudur.Orta öğrenimini Ankara TED Kolejinde tamamlamıştır, son derece varlıklı bir ailenin çocuğudur.Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi, Tiyatro(Oyunculuk) bölümünde burslu olarak okumuştur.Burslu olarak okuduğunu kendisi bir röportajında dile getirmiştir.Ancak Bilkent Üniversitesinde Tiyatro(Oyunculuk) bölümü için burslu kontenjanlar yoktur!!!!!Eğer kardeşimiz dışarıdan yada sonradan bir burs kazanmadıysa bizleri iyi keklemiştir. 29 yaşında olmasına rağmen herkangi bir sinema filminde rol almamıştır.Son bir seneye kadar da herhangi bir dizi de başrol yada başrole yakın bir rolde oynamamıştır.Gülpare dizisinde Serdar karakteriyle yardımcı rolde, Genco dizisinde aynı karakterle başrolde gördük.Görüldüğü üzere arkadaşımızın kısmeti biraz geç açılmıştır. Oynadığı diziler: BÜTÜN ÇOCUKLARIM, AH BE İSTANBUL , KÖRFEZ ATEŞİ, HASRET, 29-30(YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR), GÜLPARE VE GENCO | |
|
m3rv3-£La Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 413 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLyA
| Konu: Geri: Alpay Kemal Atalan Perş. Haz. 18, 2009 6:14 pm | |
| | |
|