DOKTORLAR DİZİSİ FAN SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DOKTORLAR DİZİSİ FAN SİTESİ

EN YENİ DOKTORLAR FAN SİTESİ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alpay Kemal Atalan

2 posters
YazarMesaj
Minecik
Admin
Minecik

Alpay Kemal Atalan Empty
MesajKonu: Alpay Kemal Atalan   Alpay Kemal Atalan Icon_minitimePaz Mayıs 31, 2009 6:35 pm

Hayatı

Tam adı Alpay Kemal Atalan olan genç diyebileceğimiz arkadaşımız 9 Şubat 1978 Karadeniz Ereğli doğumludur.Ama Karadeniz Ereğli memleketimidir bilmiyorum ayrıntılı bilgiye ulaşamadım; ama şöhret öncesi Ankara’da yaşadığını biliyorum.Nitekim doğum tarinden de anlaşıldığı gibi 29 yaşında ve kova burcudur.Orta öğrenimini Ankara TED Kolejinde tamamlamıştır, son derece varlıklı bir ailenin çocuğudur.Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi, Tiyatro(Oyunculuk) bölümünde burslu olarak okumuştur.Burslu olarak okuduğunu kendisi bir röportajında dile getirmiştir.Ancak Bilkent Üniversitesinde Tiyatro(Oyunculuk) bölümü için burslu kontenjanlar yoktur!!!!!Eğer kardeşimiz dışarıdan yada sonradan bir burs kazanmadıysa bizleri iyi keklemiştir.

29 yaşında olmasına rağmen herkangi bir sinema filminde rol almamıştır.Son bir seneye kadar da herhangi bir dizi de başrol yada başrole yakın bir rolde oynamamıştır.Gülpare dizisinde Serdar karakteriyle yardımcı rolde, Genco dizisinde aynı karakterle başrolde gördük.Görüldüğü üzere arkadaşımızın kısmeti biraz geç açılmıştır.
Oynadığı diziler: BÜTÜN ÇOCUKLARIM, AH BE İSTANBUL , KÖRFEZ ATEŞİ, HASRET, 29-30(YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR), GÜLPARE VE GENCO

Alpay Kemal Atalan Alpay-atalan-resimleri-03
m3rv3-£La
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
m3rv3-£La

Alpay Kemal Atalan Empty
MesajKonu: Geri: Alpay Kemal Atalan   Alpay Kemal Atalan Icon_minitimePerş. Haz. 18, 2009 6:14 pm

Çok tatlı yhaaa

Alpay Kemal Atalan
1 sayfadaki 1 sayfası