ADMİN RABİA Admin
| Konu: Devrim Nas Yeni Bir Dizide Cuma Ağus. 01, 2008 1:36 am | |
| Erkeklerin dünyasında zoraki kadın Prodüksiyonunu Med Yapım’ın, yönetmenliğini Birkan Uz’un, başrollerini Hande Ataizi ve Devrim Nas’ın oynadığı “ECE”, çarpıcı hikâyesi ve mizah yüklü anlatımıyla, kadın-erkek savaşlarına farklı bir pencereden bakıyor! Erkeklerin dünyasını birden bire tersine çeviren bir kadının akıllara durgunluk veren macerasıyla, Kanal 1 izleyicilerine müptelası olacakları yepyeni bir şölen vaat ediyor! Dizinin konusu; Çapkın, ayran gönüllü ve maço bir adam olan Ege’nin (Mehmet Ali Erbil); birlikte olduktan sonra Ege’nin onu bir daha aramayışına öfkelenen bir kadının, Hilal’in, hışmına uğramasıyla alt üst olan trajik- komik hikâyesini anlatıyor… Hilal, kendi intikamını alırken, aslında, Ege’nin (Mehmet Ali Erbil) o güne dek kalbini kırdığı bütün kadınların da intikamını aldığını bilmeden, bir büyücü kadından, Ege’yi (Mehmet Ali Erbil) kadına dönüştürmesini ister. .............. devirm nasta bu dizide oynıycak | |
|
Minecik Admin
Mesaj Sayısı : 356 Kayıt tarihi : 01/08/08 Yaş : 29 Nerden : İsTaNbUl
| Konu: Geri: Devrim Nas Yeni Bir Dizide Paz Ağus. 03, 2008 9:50 pm | |
| inş doktorlardan çıkmaz saol pylaşım için | |
|
ADMİN RABİA Admin
| Konu: Geri: Devrim Nas Yeni Bir Dizide Paz Ağus. 03, 2008 10:11 pm | |
| inşallah çıkmaz ya ama ben fragmanda hiç görmedim devrim nası serden çıktı onuda anlamadım bikere bile görünmedi adam ???????????? yarın görücez artık | |
|
Ela and levent
| Konu: Geri: Devrim Nas Yeni Bir Dizide Perş. Ocak 01, 2009 7:12 pm | |
| nden öyle diyosunuz bence çok iyi bir oyuncu hemde doktor olsa daha iyi olur | |
|
m3rv3-£La Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 413 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLyA
| Konu: Geri: Devrim Nas Yeni Bir Dizide Perş. Haz. 18, 2009 5:55 pm | |
| arkadaşlar bu diziye noldu ben hatırlamıyorumda bi bilginiz var mı?final falan mı oldu | |
|
Minecik Admin
Mesaj Sayısı : 356 Kayıt tarihi : 01/08/08 Yaş : 29 Nerden : İsTaNbUl
| |
m3rv3-£La Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 413 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 29 Nerden : AnTaLyA
| Konu: Geri: Devrim Nas Yeni Bir Dizide Perş. Haz. 18, 2009 9:15 pm | |
| | |
|